Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka po bretońsku Piotra z duszonym pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Fasolka po bretńsku 1 kg
pieczarki duszone 15 szt
Papryka słodka mielona Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka po bretońsku Piotra z duszonym pieczarkami

Fasolkę po bretońsku wg mojego przepisu, wymieszać z duszonymi pieczarkami, dodać paprykę do smaku, zagotować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Stenka 03.10.2012 13:37
z pieczarkami nie robiłam
angelika14 21.04.2012 11:46
z pieczarkami jeszcze nie próbowałam
Magdalena1110 13.01.2012 23:42
z pieczarkami jeszcze nie próbowałam fajny pomysł
bejciu24 30.01.2011 17:39
z pieczarkami nie jadłem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak