Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

boczek duszony z konentratem pomidorowym do fasolki po bretońsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

boczek parzony 30 dag
koncentrat pomidorowy 1 op.
czosnek 3 ząbki

Przepis i sposób przygotowania na: boczek duszony z konentratem pomidorowym do fasolki po bretońsku

Boczek pokroić w paski, smażyć na patelni, dodać drobno pokrojony czosnek, aby wydobyć smak czosnku, dodać koncentrat pomidorowy, dodać małą ilość wody, zagotować

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak