Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rosół z przypalaną cebulą

3.0
(20)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula 2
marchewka 2
pietruszka 1
seler 1
por 1
mięso
Liść laurowy suszony Prymat
ziele angielskie
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: rosół z przypalaną cebulą

Mięso gotujemy z pietruszka, marchewka i selerem, zas polowki cebuli przypalawamy na patelni (bez tluszczu) lub nad kuchenka gazowa i wrzucamy do naszej zupy, doprawiamy i gotujemy, najlepiej ok 2 godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 30.10.2012 17:28
pyszne
Margo1 30.10.2012 17:28
pyszne
jolaxa1 30.12.2011 23:36
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak