Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Oscypek z grilla z chrzanem i miodem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Pomysł na pyszną przekąską w góralskim stylu. Oscypek z grilla z pysznym sosem chrzanowo-miodowym. Palce lizać!

Składniki:

oscypek 500 gramów
chrzan tarty 100 mililitrów
miód 2 łyżki
Pieprz czarny grubo mielony Prymat 2 szczypty

Przepis i sposób przygotowania na: Oscypek z grilla z chrzanem i miodem

1. Oscypka kroimy w grube plastry, grillujemy jakieś 5-10 minut odwracając co jakiś czas.

2. Resztę składników mieszamy i podajemy jako sos do upieczonego oscypka.

3. Danie gotowe! Szybkie i pyszne. Można udekorować czerwoną cebulą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sunnymood 12.01.2012 17:04
super ;)
Iwusia 18.09.2011 23:21
dla mnie coś wspaniałego !
magical66 28.07.2011 23:20
jeszcze takiego nie jadłam...
Izabela/bella81 06.01.2011 11:38
nigdy nie jadłam oscypka
Grażyna13 13.10.2010 20:14
Pycha !
Dorota76 06.08.2010 19:53
z chrzanem jeszcze nie jadłam
mehia 20.07.2010 09:12
szkoda, że do gór mam daleko,
noculos 26.06.2010 19:13
Uwielbiam oscypka, taki zgrilowany smakuje wysmienicie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak