Oscypek z grilla z chrzanem i miodem

Oscypek z grilla z chrzanem i miodem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • oscypek

    500 gram
  • chrzan tarty

    100 ml
  • miód

    2 łyżki
  • pieprz czarny grubo mielony

    2 szczypty
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Oscypka kroimy w grube plastry grillujemy jakieś 5-10 minut odwracając co jakiś czas.

Resztę składników mieszamy i podajemy jako sos do upieczonego oscypka.

Szybkie i pyszne. Można udekorować czerwoną cebulą.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

sunnymood

12.01.2012 17:04
super ;)

Iwusia

18.09.2011 23:21
dla mnie coś wspaniałego !

magical66

28.07.2011 23:20
jeszcze takiego nie jadłam...

Izabela/bella81

06.01.2011 11:38
nigdy nie jadłam oscypka

Grażyna13

13.10.2010 20:14
Pycha !

Dorota76

06.08.2010 19:53
z chrzanem jeszcze nie jadłam

mehia

20.07.2010 09:12
szkoda, że do gór mam daleko,

noculos

26.06.2010 19:13
Uwielbiam oscypka, taki zgrilowany smakuje wysmienicie.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat