Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Boczek pieczony

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

sól szczpyta
majeranek szczypta
czosnek szczypta
boczek 75 surowy bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: Boczek pieczony

1. boczek dokładnie wymyć, odsączyć z wody, skórkę nadciąć nożem w drobną kratkę cały boczek natrzeć sola oraz przyprawami i pozostawić tak na 2 godziny. ułożyć na blasze albo zawinąć. Piec do miękkości. Odstawić do ostygnięcia

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak