Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienie z grzybów i kapusty

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzyby świeże 1/2 kg
kapusta biała kg
cebula 2
tłuszcz 10 dkg
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienie z grzybów i kapusty

Grzyby oczyścić i ugotować w niewielkiej ilości wody. Kapustę też ugotować. Kapustę i grzyby drobno pokroić .Cebulę podsmażyć na tłuszczu .Wszystko razem wymieszać doprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona51
Iwona51 25.07.2011 10:48
fajny farsz

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak