Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa fasolowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

zupy fasolowe 3
makaron gwiazdki 5 łyżek
tłuszcz łyżka
marchew
woda litr

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa fasolowa

1l wody z tłuszczem i startą marchewką pogotować około pół godziny, a następnie wrzucić makaron i gotować 20 minut. Zupy rozpuścić w 0,75 litra wody i wlać do gotującego się wywaru stale mieszając. Gotować jeszcze 10 minut stale mieszając.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Smakuj 20.07.2011 12:12
mniam
Motorek 16.06.2011 08:49
pycha
Iwona51
Iwona51 22.01.2011 00:22
wygląda smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak