Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rzodkiewka po hiszpańsku

3.0
(18)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewka 5 pęczków
papryka konserwowa 150 g
orzechy włoskie 50 g
oliwa 2 łyżki
natka pietruszki do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Rzodkiewka po hiszpańsku

Rzodkiewkę oczyścić ,opłukać i pokroić w półplasterki ,orzechy sparzyć ,obrać ze skórki,posiekać i połączyć z papryką ,rzodkiewką pokrojoną ,oliwą i posiekaną natką pietruszki,doprawić do smaku imbirem,solą i pieprzem .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak