Składniki:
Farsz: | |
kandyzowana skórka cytrynowa | 3 łyżki |
natka pietruszki | |
cebule | 2 |
oliwa | 1 łyżka |
sól | do smaku |
mięso cielęce bez kości | 1 kg. |
cytryna | 2 łyżki |
bulion | 5 mięsny |
Farsz: | |
kandyzowana skórka cytrynowa | 3 łyżki |
natka pietruszki | |
cebule | 2 |
oliwa | 1 łyżka |
sól | do smaku |
mięso cielęce bez kości | 1 kg. |
cytryna | 2 łyżki |
bulion | 5 mięsny |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: