Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rybny Tatar

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1 szt.
żółtko jajek 2 szt.
ogórek kiszony 2 szt.
ocet winny
oliwa
natka pietruszki
sól
wędzony łosoś 250 (sałatkowy)

Przepis i sposób przygotowania na: Rybny Tatar

Rybę drobniutko pokroić tak, aby konsystencją przypominała prawdziwy tatar. Wokół posiekanej ryby ustawić dodatki: żółtka, posiekana drobniutko cebulę, posiekaną natkę pietruszki oraz przyprawy: sól i pieprz, oliwę i ocet. Każdy stołownik osobiście nabiera tatar z półmiska i doprawia go wg własnego gustu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak