Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wędzonej ryby

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 15 dag
ser żółty 15 dag
ryba wędzona 25 dag
musztarda 1 łyzeczka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wędzonej ryby

Ser żólty utrzeć na drobnej tarce. Masło utrzeć w misce, dodać oczyszczoną z ości i pokrojoną rybę, musztardę, utarty ser i wszystko dokładnie zmiksować. Przyprawić do smaku. Podawać z pieczywem i sałatką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 30.12.2013 16:26
pyszna pasta
mirosława4 08.07.2013 14:24
bardzo dobra
IlonaAlbertos 10.03.2013 22:10
Pyszna pasta na kanapki.
gacopierz23 31.08.2012 20:34
często robię w piątek
halina17 21.01.2011 17:59
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak