Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta kwaszona z jabłkami

3.0
(18)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kwaszona 500 g
jabłka 3 szt
natka pietruszki 1 szt
olej 50 ml
cebula 2 szt
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta kwaszona z jabłkami

Cebulę wraz z kapustą pokroić w kostkę. Jabłka przekroić na pół, zetrzeć na tarce, połączyć z posiekaną natką, pokrojonymi warzywami i olejem, doprawić solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak