Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makaron z jajkiem i pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makaron świderek 300 g
pieczarki 150 g
jajko 3 sztuki
masło
sól do smaku
pieprz do smaku
cebula 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Makaron z jajkiem i pieczarkami

Makaron nalezy ugotować i odcedzić. Pieczarki musimy poszatkować na tarce o dużych oczkach, a cebulę kroimy w drobna kostkę. Na masle podsmażamy cebulę, dodajemy pieczarki i dusimy. Dodajemy makaron i jajka. Przyprawiamy do smaku i mieszamy do momentu ścięcia się jajek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

annagebalska 07.02.2011 08:53
ciekawe
Emilia22 21.01.2011 16:19
warto wypróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak