zagryzka do piwa

zagryzka do piwa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser pleśniowy lazur

    1 sztuk
  • ser topiony

    1/2 sztuki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ser pleśniowy przełożyć do rondelka dodać do niego połowę serka topionego śmietankowego rozpuszczać na ogniu aż składniki się połączą. Następnie odrywać kawałek bułki maczać w serku i zjadać. Najlepiej by było żeby garnuszek był ciągle podgrzewany lub po prostu zjeść serek szybko.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MAR3STA

21.01.2011 16:05
jeszcze nie miałam okazji skosztować;)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat