Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 9 sztuk
majonez 4 łyżki
tuńczyk w sosie własnym 1/2 puszki

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane.

Jajka ugotować na twardo,obrać,przekroić na pół. Wyjąć żółtka,wymieszać je z majonezem i odsączonym tuńczykiem.Doprawić pieprzem do smaku.Masę żółtkową nałożyć do białek ,udekorować natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Elżbieta17 20.07.2011 21:16
dobre
teresa18 26.01.2011 17:47
tak dla jaj w karrzdej postaci
Olaa 25.01.2011 18:27
pychotka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak