Składniki:
porzeczki czerwone | 50 g |
woda | 1,5 szklanki |
cukier | 1 łyżka |
żółtko jajek | 2 |
mąka ziemniaczana | 1\\2 łyżeczki |
mleko | 150 ml |
jarzębina | 50 g (owoce) |
czarny bez | 50 g jagody |
porzeczki czerwone | 50 g |
woda | 1,5 szklanki |
cukier | 1 łyżka |
żółtko jajek | 2 |
mąka ziemniaczana | 1\\2 łyżeczki |
mleko | 150 ml |
jarzębina | 50 g (owoce) |
czarny bez | 50 g jagody |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: