Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 0,300 g
marchew 2 szt
jabłka 2 szt
cebula 1 szt
kukurydza 1 szt
natka pietruszki szt
olej do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty

Kapustę kiszoną opłukać w wodzie i pokroić drobno.Jabłka i marchewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach.Natkę pietruszki i cebulę drobno posiekać.Wszystkie składniki dobrze wymieszać i dodać kukurydzę z puszki.Doprawić do smaku solą,pieprzem i odrobiną oleju.SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona45 17.07.2011 08:54
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak