Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PULPECIKI Z KOPERKIEM

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 0,500g
jajko 1szt
cebula biała 1szt
pęczek koperku
sól do smaku
pieprz do smaku
masło 2łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: PULPECIKI Z KOPERKIEM

Koperek dokładnie umyć i posiekać drobno.Do mięsa dodać koperek i jajko.Cebulę zeszklić na patelni z łyżeczką masła,a następnie dodać do mięsa.Wszystko dobrze wymieszać i przyprawić solą i pieprzem.Formować małe pulpeciki.Do gotującej się wody dodać kuleczki i łyżkę masła.Gotować do miękkości,około 10 minut.Podawać z ziemniakami lub lanymi kluskami.SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona45 18.06.2011 12:09
super
gacopierz23 06.05.2011 09:15
są pyszne
pigila
pigila 04.04.2011 10:29
super
Ania67 25.02.2011 13:33
Pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak