Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dziki łosoś w czosnkowo- koperkowym masełku

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

masło 4-5 łyżek
czosnek 2 ząbki
koperek 1 garstka
pieprz świeżo mielony
sok z cytryny
sól
łosoś 2 dziki

Przepis i sposób przygotowania na: Dziki łosoś w czosnkowo- koperkowym masełku

Miękkie masło mieszamy z przeciśniętym przez praskę czosnkiem i posiekanym koperkiem- dobrze solimy i odstawiamy do lodówki na godzinkę.
Ziołowe masełko rozpuszczamy na patelni- smażymy na nim dzwonki łososia polane sokiem z cytryny.
Przyprawiamy świeżo zmielonym pieprzem.
Podajemy polane resztą masełka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 05.09.2013 08:45
bardzo smaczny
junox 30.08.2013 16:58
smaczna rybka
bartek8585 05.09.2012 23:32
pięknie wygląda:)
joanna77 26.07.2012 15:02
poproszę porcję
mala2021 21.09.2011 09:14
pycha
maciek7 13.09.2011 21:03
super
Iwona45 11.09.2011 23:07
rewelacja
Chojłówna 11.09.2011 19:58
z chęcią bym zjadła:D
Natalia40 21.07.2011 15:36
super
Justyna Jussstiii 23.05.2011 14:32
super
Marzena34 06.05.2011 10:04
danie z klasą
basia70 05.05.2011 19:20
super danie
Kuchareczekjeden 12.04.2011 12:06
uwielbiam łososia!!!!
magical66 27.03.2011 09:56
super danie
kanu83 22.01.2011 08:20
Wygląda kusząco- pewnie i smakuje rewelacyjnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak