Przepis i sposób przygotowania na: Marynata do mięs.
Marynatę ostudzić.Mięso włożyć do miski,zalać i wstawić na noc do lodówki.
Tą marynatę stosuję do karkówki,drobiu i wołowiny.
woda | 2,5 szkl |
miód | 1 szkl |
cukier brązowy | 100 g |
czosnek | 4 zabki |
rozmaryn | 1 łyżka |
sól | 1 łyżka |
Gorczyca biała cała Prymat | 1 łyżka |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | szczypta |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 1 łyzka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: