Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryczka chili 1 szt
jaja 4 szt
cebula czerwona 1 szt
makrela wędzona 1 szt
majonez 4 łyżki
ser żółty 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli

# Makrele oczyszczamy z ości .
# Łączymy z ugotowanymi jajkami drobno pokrojonymi.
# Cebule kroimy w drobna kosteczkę .
# Ser ścieramy na tarce o grubych oczkach.
# Papryczkę chili kroimy w bardzo drobna kostkę .
# Łączymy wszystko razem i doprawiamy majonezem ,rozcieramy delikatnie widelcem.Ostro ale ja tak lubię

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 01.04.2013 17:08
Bardzo lubię takie smaki :)
ewaa 02.03.2013 15:05
uwielbiam makrele...pasta brzmi apetycznie:)
IlonaAlbertos 08.01.2012 00:04
Połączenie super, chętnie spróbuję.
ben-ka 16.08.2011 10:12
ulubiona pasta moich domowników.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak