Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pijany arbuz

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

arbuz 1 sztuka
wino białe wytrawne 0,5 litra

Przepis i sposób przygotowania na: Pijany arbuz

Arbuza obkrawamy ze skórki. Kroimy w kostkę i wkładamy do miseczki. Zalewamy winem i zatykamy szczelnie. Odkładamy do lodówki na ok 2-3 godziny. Po tym czasie podajemy. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 10.07.2013 23:33
super propozycja
IKrakowianka 08.02.2012 20:12
niezłe ;)
Wafelek2601 28.12.2011 10:12
super
cukiereczek 21.09.2011 08:59
zabawna nazwa
ronald88 06.09.2011 09:21
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak