Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surowka z cebuli

4.0
(26)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 200 g
jabłka 2 szt
śmietana 1/2 szkl
sól, cukier, sok z cytryny do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: surowka z cebuli

cebulę pokroic w półplasterki,jabłka zetrzec na tarce,przyprawic do smaku i wymieszać ze śmietaną.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 19.08.2012 11:35
fajna
[email protected] 25.02.2012 12:26
pysznie i to bardzo
Mirka-Ludomila 27.01.2012 17:09
fajna
Anna133 04.01.2012 19:23
no własnie ja bym ją zblanszowała troszkę
owocówka 22.09.2011 07:45
pycha
ben-ka 27.08.2011 09:34
zapomniałam o takim dodatku:) kiedyś często robiłam.
kasiaw 12.06.2011 08:36
pychota
gosia47-47 13.04.2011 16:39
mniam
Grazyna0211 26.02.2011 10:18
oryginalna
edyta44 10.02.2011 10:48
nie probowalam
mundek1011 24.01.2011 11:34
lubie
mundek1011 24.01.2011 11:34
lubie
mehia 06.12.2010 08:40
extra :)
Jolanta41 26.05.2010 18:36
Kto woli łagodniejszy smak , proponuję na chwilę zanurzyć cebule / na sitku/ we wrzątku. Odsączyc porządnie i postępować jak wyżej.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak