Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

roladki z marchwią i bazylią

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchew 2
twarożek 10 dag
pesto 2 łyżeczki
wołowina 4 plastry
olej 3 łyżki
wędzonka 4 plastry (krotoszyńska)

Przepis i sposób przygotowania na: roladki z marchwią i bazylią

Marchew obierz i pokrój w talarki. Twarożek wymieszaj z pesto. Mięso opłucz, osusz, każdy plaster posmaruj serkiem, ułóż na nim wędzonkę i plasterki marchwi. Zwiń mięso w rulonik, zepnij wykałaczką. Obsmaż na oleju, podlej wodą (800 ml) i duś około godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 09.05.2013 08:38
warto dodać zdjęcie potrawy
SyMiki 21.07.2011 19:35
muszę wypróbować ten przepis
matii6 22.01.2011 17:09
zjadłabym taką roladkę,,,

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak