selery duszone

selery duszone

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • seler

    1 kg
  • mleko

    250 ml
  • mąka

    2 łyżki
  • masło

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

selery obrać, umyć,wlozyc do zakwszonej zimnej wody,zeby nie sciemnialy. pokroic w mala kostke,wlozyc do garnka ze stopionym maslem i podlac woda.dusic do miekkosci,dolac mleko rozmieszane z maka i doprowadzic do wrzenia.podawac posypany pietruszką.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

pestka

06.01.2014 14:32
to bardzo ciekawa obiadowa propozycja

zuzanna_z

16.04.2012 12:04
ciekawe

jolaxa1

27.12.2011 19:10
super

owocówka

22.09.2011 07:45
dobre

gosia47-47

11.04.2011 19:41
smaczne

pioge7

07.04.2011 15:22
ekstra

krzyniu1984

15.10.2010 07:37
ciekawe ;)

mehia

24.09.2010 23:10
niezłe :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat