Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka bankietowa
Przyprawić solą, pieprzem i cukrem. Sosem polać sałatkę, delikatnie wymieszać. Schłodzić w lodówce.
marchew | 2 sztuki |
seler naciowy | 10 dag |
por (biała część) | 2 sztuki |
kukurydza w puszce | 15 dag |
pieczarki marynowane | 15 dag |
musztarda | 1 łyżka |
majonez | 2 łyżki |
jogurt naturalny | 4 łyżki |
cytryna | 1 sztuka |
ogórek kiszony | 4 sztuki |
sól | 3 szczypty |
cukier | 1 łyżeczka |
pieprz | 1 szczypta |
ryż | 50 (ugotowany na sypko) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: