zupa ziołowa

zupa ziołowa

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rosół

    1,5 litra
  • masło

    2 łyżki
  • pieprz, sól

    do smaku
  • estragon

    300 g
  • natka pietruszki

    300 g
  • tymianek

    300 g
  • mięta

    300 g
  • liść laurowy

    1 szt
  • chleb

    300 bez skórki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

zieleninę i listek włożyć do gazy, zawiazac i wlozyc do gotujacego rosolu.dodac masło i pokrajany chleb.gotowac,az chleb sie rozgotuje.wyjac gaze z ziolami,zupe przelac do naczynia zaroodpornego,przyprawic i wstawic do piekarnika, czekac az sie zarumieni.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

ALAGOR

25.12.2012 23:47
pycha

Margo1

18.10.2012 11:09
lubię taką

babcia

19.09.2012 09:37
dobra

smakosz1988

30.04.2012 17:54
super

pioge7

09.04.2011 16:47
ekstra

Ela20

01.02.2011 09:50
ciekawy pomysł :)

kotlet

20.01.2011 23:55
muszę wypróbować

mehia

22.09.2010 18:43
pyszna :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat