Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapuśniak z kiszonej kapusty

3.0
(18)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula 2 szt
ziemniaki 35 dkg
kostka warzywna 2 szt
sól do smaku
olej do smażenia
kapusta kiszona 1/2 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Kapuśniak z kiszonej kapusty

Kiszoną kapustę opłukać ,podsmażyć lekko na patelni na tłuszczu,posiekać cebulę ,podsmażyć na złoty kolor i połączyć z kapustą ,zagotować kostki warzywne i do wywaru dodać kapustę z cebulą,ziemniaki obrać i pokroić w kostkę ,ugotować i połączyć z zupą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

angelika14 23.03.2012 17:54
Brzmi ciekawie i wydaje się być smaczne :)
Justyna Jussstiii 19.10.2011 09:00
wow polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak