Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

śledzie po japońsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

matiasy 5 szt
jajko 6 szt.
cebula 4 szt.
ogórek kiszony 4 szt.
majonez 1 słoik
ocet 1 łyzki
olej 1 łyżki
pęczek pietruszki 1 peczek
papryka czerwona 1 szt.
sól do smaku
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: śledzie po japońsku

Cebulę posiekać wyłożyć na talerz przyprawić,ogórki pokroić w kostkę dodać je do cebuli,jajka ugotować na twardo obrać przekroić na pól,połówki jajek ułożyć na cebuli i ogórkach,każdy płat matiasa przekroić wzdłuż na 2 części obwinąć go w okół jajka,ułożyć na półmisku udekorować majonezem i pietruszką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 23.12.2012 08:35
mmmmm smaczne;)
Buczo007 22.01.2011 09:46
super
halina17 20.01.2011 14:46
smaczne
Ewelina45 20.01.2011 13:22
pycha
Ewelina45 20.01.2011 13:22
pycha
Ewelina45 20.01.2011 13:22
pycha
Ewelina45 20.01.2011 13:22
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak