Składniki:
Skórka z gęsiej szyjki | |
bułka czerstwa | 5 dkg |
mleko | 1/2 szkl |
wątróbka gęsia | |
słonina | 5 dkg |
pieczarki | 10 dkg |
jajko | |
sól | |
pieprz | |
Gałka muszkatołowa cała Prymat | |
cielęcina bez kości | 15 z udźca |
Skórka z gęsiej szyjki | |
bułka czerstwa | 5 dkg |
mleko | 1/2 szkl |
wątróbka gęsia | |
słonina | 5 dkg |
pieczarki | 10 dkg |
jajko | |
sól | |
pieprz | |
Gałka muszkatołowa cała Prymat | |
cielęcina bez kości | 15 z udźca |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: