Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ziemniaczano-pieczarkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ziemniaki ugotowane 4-5 szt
pieczarki kilka
cebula
wędlina 10 dag,
śmietana gęsta 1\\2 szkl
majonez 1 łyżka
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ziemniaczano-pieczarkowa

Pieczarki skroić z cebulą i przesmażyć razem na oliwie. Ugotowane ziemniaki pokroić na plastry. Wędlinę pokroić na kawałeczki. Pieczarki, wędlinę i ziemniaki zmieszać w misce ze śmietaną i majonezem. Doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 31.01.2013 07:19
pyxcha;]

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak