Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krakersy z pastą jajeczną

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szczypiorek 0,5 pęczka
majonez 3 łyżki
musztarda 1 łyżka
sól do smaku
krakersy 2 opakowania
jajko ugotowane na twardo 12 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Krakersy z pastą jajeczną

Jajka ugotowane na twardo kroimy w kostkę i dodajemy majonez dokładnie ucieramy, na jednolitą masę. Dodajemy musztardę oraz przyprawy i drobno posiekany szczypiorek. Dokładnie mieszamy. Gotową pastę nakładamy do szprycy i wyciskamy na krakersy. Dekorujemy na paście kawałkiem szczypiorku. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 25.09.2013 12:30
muszę spróbować
Łukasz15 27.06.2013 08:13
Super pomysł
RenataZ-et 24.07.2012 18:30
lubię takie przekąski
Kas2 13.02.2012 21:45
ciekawe połączenie smaków
Wafelek2601 20.12.2011 18:47
smaczne
iknkirke 13.09.2011 12:11
fajny pomysł
MAR3STA 11.04.2011 18:27
pycha!
IlonaAlbertos 30.01.2011 19:32
Taka fajna imprezowa przystawka.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak