Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryż z kukurydzą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 1 torebka
kukurydza w puszce 1 puszka
sól do smaku
tłuszcz do smażenia do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Ryż z kukurydzą

Ryż gotujemy na sypko wg przepisu na opakowaniu. Do gorącego dodajemy kukurydzę i podsmażamy na patelni dodając przyprawy. Gotowe nakładamy do nasmarowanych tłuszczem miseczek ( pojemniczków ). I nakładamy na talerz tworząc \"babki\". Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

czekoladka_m 08.10.2013 14:20
Szybkie w przygotowaniu
RenataZ-et 06.04.2013 15:25
fajne, proste i pyszne danie
caralajna 05.09.2012 08:15
proste i smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak