Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Napój z zakwasu buraczanego

3.0
(18)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

zakwas buraczany 3 szkl
kefir 3/4 szkl
rzodkiewka 1 pęczek
koperek 1 pęczek
ogórek 2 szt
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Napój z zakwasu buraczanego

Rzodkiewkę i ogórki opłukać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach,koperek drobno posiekać,wszystkie składniki zmiksować z kefirem,połączyć z zakwasem ,doprawić odrobiną soli i pieprzu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAŁGORZATA79 03.02.2011 20:03
może wyprubuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak