Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Penne z białą rybą

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

penne 30 dkg
filety z białej ryby 30 dkg
masło 5 łyżek
olej 1 łyżka
mąka 1/2 szklanki
sól do smaku
pieprz do smaku
ser żółty 2 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Penne z białą rybą

Rybę przyprawić, obtoczyć w mące, usmazyć. Po ostygnięciu rozdrobnić ją do miseczki. 2 łyżki masła roztopić, dodać mąkę, wymieszać. Na koniec dodać połowę sera, Makaron ugotowac, wymieszać z rybą, przełożyć do naczynia żaroodpornego, polać sosem, posypać serem, zapiekać przez 15 minut w temp. 200 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mehia 20.07.2011 19:59
niezłe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak