Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szaszłyki z sandacza

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z sandacza 30 dag
boczek wędzony 25 dag
cebula 2-3 szt
cukinia 1 szt
sól
olej
pieprz
papryka czerwona 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłyki z sandacza

Filety i boczek kroimy w grubą kostkę, paprykę, cukinię na plastry, a cebulę na 1/4 lub 1/8- w zależności od wielkości.
Wszystkie składniki na przemian nabijamy na patyczki do szaszłyków- skrapiamy oliwą i przyprawiamy.
Możęmy szaszłyki smażyć na patelni, piec w piekarniku, bądź też grillować.
Czas uzależniony jest od sposobu i od efektu jaki chcemy uzyskać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rybciia 18.05.2012 11:40
super!!!
zdzislawa2 17.10.2011 19:33
ciekawy przepis
Zoso 13.08.2011 23:13
smaczne
Edyta38 02.07.2011 08:29
cium
Ewelina38 24.06.2011 18:49
super, zapewne bardzo smaczne
Gosia32
Gosia32 09.05.2011 08:10
ciekawe;]
marta1371 15.04.2011 22:58
wspaniała kolacja
Marzena34 06.04.2011 21:20
rybcia z boczusiem-palce lizac
ilka_86 17.03.2011 09:47
mniam:) bardzo dobre:)
iga2 16.03.2011 13:28
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak