Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg z jarzynami

2.0
(2)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pstrąg sprawiony
włoszczyzna
sól
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
marchew 2 szt
Żelatyna wieprzowa Prymat 2 łyżki
cytryna 1

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg z jarzynami

Włoszczyznę ugotować z przyprawami , potem wyjmujemy i wrzucamy do tej samej wody cukinie tylko na 5 minutek i marchewki te 2 sztuki , wyjmujemy kroimy w plasterki , na osobnym talerzyku kroimy plasterki cytryny ze skórką . . W tym wywarze jeszcze gotujemy rybę , potem wyjmujemy ją na pół misek , do tego wywaru dodajemy jeszcze żelatynę , przyprawiamy , tężejącą zalać rybę . Na rybie układamy od głowy do ogonka plasterki warzyw , tylko tak ułóżmy aby ryba wyglądała na kolorową . Plasterki cytryny ułóżmy obok ryby.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jodaj 04.10.2012 08:55
pyszny :)
matii6 10.04.2011 20:19
zjadło by się
ElizaT 05.03.2011 22:15
chociaż z żelatyną nie jadłam, ale jako ryba, pstrąg jest super
ElizaT 05.03.2011 22:15
dla mnie pstrąg smakuje
alaaa 19.01.2011 14:42
ciekawe,,,

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak