Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ciasto budyniowe na biszkopcie

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

budyń 2
jaja 4
mąka szkl
cukier 3/4 szkl
proszek 2 łyżeczki
mleko litr
herbatniki 3 paczki
Polewa:
margaryna 1/3
cukier 4 łyżki
kakaao łyżka
woda łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto budyniowe na biszkopcie

Białka ubić z cukrem,dodać żółtka i mąkę wymieszaną z proszkiem,upiec. Budyń ugotować wylać na biszkopt poukładać herbatniki. Rozpuścić składniki polewy i ciepłą polać ciasto.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewaa 10.11.2011 21:40
ciacho wygląda świetnie...zjadłabym kawałek:)
Iwona51
Iwona51 18.06.2011 13:21
smaczne
Motorek 02.06.2011 08:29
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak