Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bigosik z lina

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

lina kg
grzyby suszone 3 dkg
kapusta kiszona 70 dkg
śmietana 20 dkg
włoszczyzna 25 dkg
cebula
masło 3 dkg
Liść laurowy suszony Prymat
ziele angielskie
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Bigosik z lina

Lina odfiletować pokroić ,nasolić. Kapustę ,przyprawy oraz umyte grzyby pokroić i ugotować. Jak grzyby będą miękkie doprawić zasmażka ,zrobioną z masła mąki i zarumienionej cebuli. Włożyć do tego rybę i dusić ok.30 min. Pod koniec dodać śmietanę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 15.01.2012 14:17
fajny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak