Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa ziemniaczana z natką pietruszki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 2 sztuki
masło 4 łyżki
ziemniaki 6 sztuk
bulion 1 litr
natka pietruszki 1 pęczek
śmietana 250 ml
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa ziemniaczana z natką pietruszki

Bulion zagotować. Dodać pokrojone w kostkę ziemniaki i pokrojoną w kostkę i podsmażoną cebulę. Gotować do miękkości. Dodać natkę, śmietanę, przyprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 21.07.2011 12:29
super zupka
bernadetta2 08.03.2011 09:39
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak