Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Baranina z fasolą

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

baranina 80 dkg
fasola 40 dkg
cebula 2 sztuki
marchew 2 sztuki
czosnek 4 ząbki
Liść laurowy suszony Prymat 1 sztuka
sól do smaku
pieprz 4 ziarnka

Przepis i sposób przygotowania na: Baranina z fasolą

Namoczoną na noc fasolę ugotować. Pokrojoną w kostkę baraninę podsmażyć na oleju. Marchew, cebulę i czosnek pokroić i dodać do mięsa. Dodać liść laurowy i pieprz, dusić pod przykryciem ok. 45 minut, dodać fasolę i dusić jeszcze ok. godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 11.01.2012 14:10
super połączenie
Iwona51
Iwona51 07.04.2011 00:12
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak