Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PASTA Z TUŃCZYKA KANAPKOWA

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 2 ŁYŻKI
Musztarda sarepska Prymat 1 ŁYŻKA
ogórek konserwowy Smak 1
sól i pieprz DO SMAKU
CEBULKA ZIELONA mała 1

Przepis i sposób przygotowania na: PASTA Z TUŃCZYKA KANAPKOWA

tuńczyka odsączyć, dodać bardzo drobniutko posiekanego ogórka konserwowego i drobno posiekaną cebulkę. Dodać musztardę oraz majonez i wszystko wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

PaniMISIOWA 01.09.2011 14:36
świetna pasta, na pewno wypróbuję
iknkirke 26.05.2010 09:15
Bardzo lubię te pastę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak