Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa jarzynowa z ziołami

3.0
(15)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

seler naciowy 15 dkg
cebula 1 szt
marchewka 15 dkg
olej 3 łyżki
wywar warzywny 2 l
koperek 3 łyżki
estragon 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa jarzynowa z ziołami

Cebulę pokroić w kostkę i zeszklic na oleju,seler i marcgewkę pokroić w słupki,cebulę zagotować z wywarem i odstawić na kilka minut,następnie dodać seler i marchew,gotować około 15 min,posypać estragonem i koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak