Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grochowy sos do mięs

3.0
(15)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

groch 300 g
czosnek 1 szt
olej 5 łyżek
Wywar: 150 z grochu

Przepis i sposób przygotowania na: Grochowy sos do mięs

Groch i wywar wlewamy do miksera, miksujemy. Następnie mieszamy z przeciśniętym przez praskę czosnkiem i olejem. Podawać do mięsa.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak