Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z jarmużu i rzodkiewki

3.0
(16)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jarmuż 500 g
rzodkiewka 1 pęczek
natka pietruszki 1 szt
śmietana 250 ml
ogórek 2 szt
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z jarmużu i rzodkiewki

Jarmuż cienko pokroić. Ogórki wraz z rzodkiewką pokroić w kostkę, wymieszać z jarmużem, śmietaną i posiekaną natką pietruszki, do smaku doprawić solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak