Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z salsefii

3.0
(15)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

salsefia 500 g
jajko ugotowane na twardo 3 szt
natka pietruszki 1 szt
majonez 150 ml
migdały 50 g
sól
pieprz
cukier 1 łyżeczka
sok z cytryny 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z salsefii

Warzywa zetrzeć na tarce o dużych oczkach, skropić sokiem z cytryny, następnie wymieszać z majonezem, natkę pietruszki posiekać, jajka pokroić w kostkę, dodać do warzyw. Do smaku doprawić solą i pieprzem, dodać łyżeczkę cukru, wymieszać. Migdały zetrzeć na tarce i posypać sałatkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ania67 04.04.2011 22:51
pomyslowa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak