Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ciasto krówkowe z ryżem preparowanym

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masa krówkowa 1 puszka
ryż preparowany 1,5 op.
polewa czekoladowa 1 szt.
Biszkopt 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto krówkowe z ryżem preparowanym

Upiec ciemny biszkopt lub użyć gotowego kupnego. Masę krówkową lekko podgrzać, dodać ryż preparowany, wymieszać i wyłożyć na biszkopt. Ostudzić. Polać polewą czekoladową.

Szybki i dobre :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna56 30.04.2012 22:21
musi byc wspaniale:o)
Goya 14.11.2011 09:38
podoba mi sie
Ewelina47 23.05.2011 07:29
super
hastalavista 18.03.2011 15:46
pyszności :)
agano 07.03.2011 21:07
ryż preparowany...smak dzieciństwa;-)
Justyna73 17.02.2011 13:42
z ryżem jeszcze nie jadłam
Justyna73 17.02.2011 13:42
z ryżem jeszcze nie jadam
marta0906 03.02.2011 18:47
Świetny przepis:))
teresa18 27.01.2011 19:15
proste i pyszne
Dorota59 18.01.2011 13:17
świetny przepis na przekąske dla dzieci.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak