Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jaja faszerowane pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jaja 4 szt.
pieczarki 6 szt.
cebula 1 szt.
olej 1 łyżka
majonez
Papryka słodka mielona Prymat
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: jaja faszerowane pieczarkami

Jajka ugotować na twardo. Cebulę, pieczarki drobno posiekać oraz usmażyć na oleju. Doprawić solą i pieprzem. Jajka obrać ze skorupek i przekroić na pół. Wyjąć żółtka i wymieszać je dokładnie z podsmażonymi grzybami i posiekaną natką pietruszki. Połówki jaj napełnić farszem. Jajka udekorować majonezem i posypać papryką. udekorować pietruszką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izka192 01.02.2011 18:58
Lubię jajka nadziewane pieczarkami, mniam:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak