Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowana pierś kurczaka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kurczaka
czosnek
natka pietruszki
czarne oliwki bez pestek

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowana pierś kurczaka

Pierś kurczaka nacięłam wgłąb, nafaszerowałam czosnkiem, oliwkami i zieloną pietruszką, osoliłam i opieprzyłam. Nafaszerowane piersi gotowałam na parze ok. 20 minut. Proste, smaczne i lekkie :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 07.09.2011 09:14
pycha !
maryśka 26.05.2011 18:49
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak