Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka z wędzoną rybą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wędzona makrela 1szt
majonez mały słoiczek
jajko 5szt
ogórki kwaszone 2szt
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka z wędzoną rybą

Jajka ugotować na twardo,obrać ze skorupek,przeciąć na połowy,wyjąć żółtka.Rybę oddzielić od ości,rozetrzeć dokładnie z żółtkami i kilkoma łyżkami majonezu.Otrzymaną pastę doprawić do smaku pieprzem i solą.Połówki jajek napełniamy pastą i układamy na grubych plastrach ogórka.Jajka ozdabiamy majonezem,natką pietruszki lub keczupem.SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona45 23.06.2011 13:52
super
Ania67 17.05.2011 08:15
super
RenataZ-et 26.04.2011 22:02
pyszne
Natalia/tubisiek 19.02.2011 17:58
takiego połączenia jeszcze nie próbowałam ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak